Locaties van individuele gesprekken

Hoofdlocatie: Praktijk Koog aan de Zaan, Parallelweg 15, 1541 BE.
“Over de locatie: Na binnenkomst over de buitentrap valt de zware deur van dit oude bureau van de rijkspolitie achter u in het slot. Rechts van u vindt u meestal één van de dames van de administratie, Karin of Alice. Zij zullen u altijd welkom heten met een drukbezette lach. Aan de linkerkant vindt u de wachtkamer waar u direct plaats kunt nemen. Terwijl u zich verdiept in het laatste (roddel)nieuws van ons informatiekanaal rondt uw therapeut op dat moment zijn voorgaande behandeling af. Hij of zij brengt vervolgens voor u de behandelruimte in gereedheid en maakt zich klaar om u professioneel te ontvangen. Uw coach zal u meenemen naar zijn eigen spreekkamer. Daar zal hij of zij de volledige en ongestoorde aandacht aan u en uw leefstijl besteden. Op deze locatie kunt u ook medisch fitness volgen.

De hoofdingang van de fysiotherapiepraktijk in Koog aan de Zaan is te bereiken via een trap maar het pand beschikt ook over een ingang voor mensen die slecht ter been zijn. Hier is ook een toilet welke bereikbaar is voor minder validen en mensen met een rolstoel. Tevens is er parkeergelegenheid voor de deur op het terrein van de praktijk.”

Locatie Assendelft/Saendelft: Kaaikhof 69, 1567 JP.
“Over de locatie: De praktijk in Assendelft is gesitueerd in gezondheidscentrum Saendelft. In het hart van Assendelft, gelegen in het winkelcentrum bevindt de praktijk zich achterin het gezondheidscentrum. Voor de deur is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij binnenkomst door de dubbele schuifdeuren valt de professionele sfeer direct op. Voor u ligt de grote wachtkamer. Als u rechtsom langs de huisartsen loopt bevindt de praktijk zich aan het einde van deze lange gang. Hier kunt u plaatsnemen in de kleine wachtruimte van de Fysiotherapie Sminia praktijk. Terwijl u zich verdiept in het laatste (roddel)nieuws bereidt de leefstijlcoach het consult voor. Hij of zij zal u uitnodigen in één van de drie spreekkamers alwaar de volledige aandacht aan u en uw leefstijl zal worden besteed. Op deze locatie is het ook mogelijk om medisch fitness, bootcamp (buiten) of personal training (buiten) te krijgen.

De praktijk bevindt zich gelijkvloers met de wachtkamer van het gezondheidscentrum, waar u ook plaats kunt nemen als u een afspraak heeft. Na 17.00 uur is de praktijk te bereiken via de zij-ingang welke aan de rechterzijde om de hoek van het pand te vinden is. Hier kunt u aanbellen waarna er voor u open gedaan zal worden.”

Locatie Zaandam: Heijermansstraat 143, 1502 DJ.
Over de locatie: De praktijk in Zaandam bevindt zich in Gezondheidscentrum Zaandam Oost, aan de Heijermansstraat 143A, tegenover de ambulancepost. In het ruim gesitueerde gezondheidscentrum bevinden zich meerdere disciplines waaronder huisartsen, psycholoog, mondhygiëniste, podotherapeut, apotheek en fysiotherapie. Fysiotherapie Sminia beschikt over een ruime spreekkamer met alle faciliteiten en een uitgebreide oefenzaal met diverse trainingsapparatuur. Op deze locatie is er geen medisch fitness.

Locatie’s groepsbijeenkomsten CooL

  • Buurthuis de Vuister, Molenwerf 44, 1541 WR, Koog aan de Zaan.
  • Tennisvereniging KZTV, Wezelstraat 2A, 1541 LZ, Koog aan de Zaan.
  • Atletiekvereniging Lycurgus, Jaap Bootpad 4, 1567 DA, Assendelft.
  • Buurthuis de Kolk, Klampersstraat 1, 1502 VP, Zaandam – Zuid.
  • Buurthuis de Bovenkruier, Drielse Wetering 49, 1509 KR, Zaandam – ’t Kalf.