Lisanne Stange – Leefstijlcoach

“Lisanne is GLI Manager, algemeen fysiotherapeut en leefstijlcoach. Daarnaast is zij ook dry needling specialist. Zij werkt sinds begin 2018 voor Fysiotherapie Sminia. Binnen de praktijk behandelt zij alle blessures en ziektebeelden die voorbij komen.
Lisanne is in 2019 opgeleid tot specialist om de interventie ‘Gecombineerde Leefstijl’ te mogen geven, zowel voor het programma CooL als de BeweegKuur.

“Bij de gecombineerde leefstijlinterventie bundel ik mijn expertise als fysiotherapeut en leefstijlcoach met die van een diëtiste om mensen hun leefstijl te laten verbeteren en te behouden”

Van nature is Lisanne leergierig, binnen de fysiotherapie en binnen coaching op gedrag kun je altijd verder ontwikkelen en dat spreekt haar aan. Naast leren sport Lisanne graag, korfballen doet zij al van jongs af aan bij ZKV Zaandam.

Voordat Lisanne fysiotherapeut is geworden heeft zij de HBO opleiding Sport, Management en Ondernemen gedaan en Medical Taping.
“Sporten, organiseren en (ver-)zorgen hadden al vanaf jongs af aan mijn interesse en hebben dat nog steeds.”

Annebel Jaarsma – Leefstijlcoach

“Annebel is sinds 2020 leefstijlcoach bij Fysiotherapie Sminia, direct vanuit de schoolbanken van Hogeschool Inholland, nadat ze haar HBO studie Sportkunde afronde.

Vanaf 2018 is Annebel bootcampinstructeur, deze functie voert zij voornamelijk uit bij Atletiekvereniging Lycurgus.
Daarnaast is Annebel ook in opleiding tot algemeen fysiotherapeut. Bij atletiek, en met name polsstokhoogspringen, krachttraining en wielrennen liggen haar passies. In 2020 is Annebel opgeleid tot specialist om de interventie ‘Gecombineerde Leefstijl’ te mogen geven. Binnen het team leefstijlcoaches houdt Annebel zich voornamelijk bezig met individuele- en groepsbegeleiding van de GLI-CooL, het online beweegmoment en innovatie.

Marcella van Diepen – Leefstijlcoach

Marcella is sinds september 2022 in dienst als leefstijlcoach. In 2021 is zij afgestudeerd als sportkundige en leefstijlcoach bij Hogescghool InHolland Haarlem.
“Daarnaast is zij ook gecertificeerd ZwangerFit trainer en momenteel bezig met de HBO studie ‘Klinische Psychologie’ om haar kennis te verbreden over mentale stoornissen. ‘Ik vind het geweldig om met mensen te werken op het gebied van gedragsverandering omdat elk individu anders is’. Qua sport liggen Marcella haar interesses bij fitness workout’s en paardrijden. ”

Vera Vonk – Groepscoördinator en leefstijlcoach i.o.

Toen Vera een paar jaar geleden om gezondheidsredenen werd afgekeurd voor haar werk als leerkracht in het basisonderwijs, verwees haar huisarts haar door voor een GLI-traject. Die stap tekende het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven. Sindsdien voelt Vera zich stukken beter; ze is energieker, fitter, slanker en vooral veel gezonder. Iets wat ze andere mensen ook heel graag gunt. Daarom is Vera sinds mei 2023 begonnen als Groepscoördinator GLI .

Binnen deze functie is ze eerste aanspreekpunt voor deelnemers, verstrekt ze informatie over het traject, beantwoordt ze algemene vragen, regelt de planningen en geeft ze ook, waar nodig, graag dat motiverende steuntje in de rug.
Naast haar werk gaat Vera graag op stap met haar gezin, maakt ze boswandelingen met haar honden, houdt ze van kinderboeken en fotografie, en heeft ze zelfs het hardlopen weer opgepakt met als doel ooit een Dam tot Dam-loop te lopen. Dat ze dat zou kunnen bereiken, had ze enkele jaren geleden echt niet durven dromen.